Mereannipada mereandidega

30 min
4

Retsepti autor

@toiduinspiratsioon

Vaja läheb:
50g soolakristallidega võid
1 sibul
3 küünt küüslauku
1-2 suuremat tomatit
7-8 spl valget veini
sool ja pipar
chillihelbeid
1 pakk käsitööna kooritud krevette
1 pakk tšilli küüslaugu rannakarpe
1 pakk paprika küüslaugu vanamei krevette
200ml toidukoort
värsket murulauku
(serveerimiseks kas pastat, riisi või ciabattat)

1 / 2

Valmistamisjuhend:

  1. Pane kuumale pannile või, küüslauk, sibul ning lase minutike neil pannil küpseda.
  2. Seejärel lisa tomat, sool, pipar, imevähe chillihelbeid.
  3. Sega ilusasti omavahel kuna tomat on enam vähem pehme ja lisa valge vein.
  4. Lase ca 1 minut podiseda ning lisa mereannid ja lase minutike veel neil haududa.
  5. Seejärel lisa toidukoor.
  6. Vahepeal maitse kas soovid veel lisada soola, pipart või chillit.
  7. Kui pada on parajalt paks, siis lisa ohtralt värsket murulauku.
  8. Serveeri endale sobiva lisandiga!
Eesti parim toiduaine 2025