Kreemjas krevetisupp kookospiima ja laimiga

20 min
kahele inimesele
Koostisosad

Koostisosad:

300 g marineeritud krevette tšilli-küüslaugu õlis
– 400 ml kookospiima
– 500 ml kalapuljongit
– 1 punane tšilli (viilutatud)
– 1 laim (mahl ja koor)
– 2 sidrunheina vart
– 2 spl kalakastet
– 1 spl pruuni suhkrut
– Värske koriander

1 / 2
Valmistamine

 

  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pakil näidatud aja. Vesi peab soolasuselt meenutama vahemere vett.
  2. Kuumuta pannil oliiviõli ja või, lisa küüslauk ja prae kergelt.
  3. Lisa maitsestatud Vannamei krevetid ja prae 2–3 minutit.
  4. Lisa sidrunimahl ja -koor.
  5. Sega pasta krevettide seguga, maitsesta soola ja pipraga.
  6. Serveeri riivitud parmesani ja peterselliga.
Kasutatud tooted