Kreveti nuudliroog köögiviljade ja Teriyaki kastmega

20 min
kahele inimesele
Koostisosad

300 g maitsestatud Vannamei krevette
– 200 g riisinuudleid
– 1 porgand (õhukesteks ribadeks)
– 1 paprika (viilutatud)
– 2 spl sojakastet
– 1 spl teriyaki kastet
– 1 spl seesamiõli
– 2 küüslauguküünt (hakitud)
– 1 spl riivitud ingverit
– 1 roheline sibul (hakitud)
– Seesamiseemned

1 / 2
Valmistamine
  1. Keeda riisinuudlid vastavalt pakendijuhistele ja kurna.
  2. Kuumuta pannil seesamiõli, lisa küüslauk ja ingver ning prae hetkeks.
  3. Lisa krevetid ja prae 2 minutit.
  4. Lisa köögiviljad ja prae veel 3 minutit.
  5. Sega juurde keedetud nuudlid, sojakaste ja teriyaki kaste.
  6. Serveeri hakitud rohelise sibula ja seesamiseemnetega.
Kasutatud tooted
Vannamei Krevetid