Kreveti ja kaheksajala riisiroog safraniga

20 min
kahele inimesele
Koostisosad

200 g tšilli-küüslaugu marinaadis krevette
– 200 g maitsestatud kaheksajalga
– 300 g eel-aurutatud riisi
– 150 ml valget veini
– 1 sibul
– Safran
– 1 l puljongit
– 50 g parmesani
– 2 spl võid

1 / 2
Valmistamine
  1. Kuumuta poti põhjas oliiviõli ja lisa sibul ning küüslauk, kuumuta klaasjaks. Hea kui on paksu põhjaga pott.
  2. Lisa riis ja sega, kuni terad muutuvad läbipaistvaks.
  3. Lisa safran, vala peale valge vein ja lase aurustuda.
  4. Lisa puljong järk-järgult, pidevalt segades.
  5. Maitsesta soola ja pipraga, sega sisse või ja parmesan.
  6. Lõpus lisa krevetid ja kaheksajalad, sega sisse või ja parmesan.
  7. Serveeri sidrunisektorite ja värske peterselliga.
Kasutatud tooted
Marwi Küüslaugu-tšilli