10 minuti kreveti-ramen Marwi krevettidest

10 min
2

Retsepti autor

@toiduinspiratsioon

10 minuti kreveti-ramen Marwi Eesti krevettidest 🍜🦐

Kiire, maitsekas ja soojendav roog kaheks – ühendab kreemise kastme, mahlased krevetid ja tulise Buldaki nüansi.

Koostisosad (2 portsjonit)
•⁠ ⁠2 pakki Marwi vanamei krevette
•⁠ ⁠2 pakki Buldak nuudleid
•⁠ ⁠2 sl majoneesi
•⁠ ⁠2 küünt hakitud küüslauku
•⁠ ⁠2 munakollast
•⁠ ⁠2 tl tšilliõli (kasutasin sama, mis nuudlitega kaasas)
•⁠ ⁠Soola ja musta pipart
•⁠ ⁠2 muna
•⁠ ⁠Peotäis hakitud rohelist sibulat või tilli

1 / 2

Valmistamine

Ramen-munad

1.⁠ ⁠Pane potitäis vett keema ja lisa ettevaatlikult munad.

2.⁠ ⁠Keeda täpselt 6 minutit (kasuta taimerit).

3.⁠ ⁠Tþsta munad kohe jäävette, et kßpsemine peatuks. Lase jahtuda ja koori.

Nuudlid

1.⁠ ⁠Keeda Buldak nuudlid vastavalt pakendi juhistele.

2.⁠ ⁠Tþsta kþrvale ½ tassi (umbes 120 ml) keeduvett.

⁠Kreemine kaste

1.⁠ ⁠Suures kausis sega kokku Buldaki kastmepakike, maitseainepulber, majonees, hakitud kßßslauk ja munakollased.

2.⁠ ⁠Lisa vähehaaval nuudlivee ½ tassi ning sega kuni saad ßhtlase kreemise kastme.

Koosta ramen

1.⁠ ⁠Lisa kaussi keedetud nuudlid ja sega korralikult läbi.

2.⁠ ⁠Tþsta peale Marwi krevetid.

3.⁠ ⁠Lisa poolitatud ramen-munad ja puista ßle hakitud rohelise sibula vþi tilliga.

4.⁠ ⁠Vajadusel maitsesta veel soola, pipra ja tilgakese tťilliþliga.

✨ Serveeri kohe – siidine kaste, vürtsikas noodipõhi ja värske krevett teevad sellest 10 minutiga valmiva lohutusroa, mis maitseb nagu oleksid kaua köögis vaeva näinud.